fredag 29 februari 2008

Ingen klänning idag


Det var en ren fröjd att handla barnkläder med sonen. Vi skulle ha en tröja till honom och en body och ett par byxor till dottern. Han var helt med på att det är bäst att kolla utbudet i alla affärer innan man bestämmer sig, även om det finns fina biltröjor i den första. Men sedan var han också väldigt angelägen om att tröjan skulle vara "liiiila!"och då får man leta lite innan man hittar något lämpligt.

Vi såg några lila klänningar han tyckte om och situationen gjorde mig lite brydd. Jag vill verkligen undvika " det är bara flickor som... eller pojkar har inte..." så jag förklarade bara att vi skulle köpa en tröja idag, inte klänning.

Till slut hittade vi en tröja som var befriande ren från sockersöta tryck, puffärmar och urringat. Dock tajtare än motsvarande på killavdelningen så jag gick upp några storlekar. Sonen tyckte den var jättefin, den är inte så tjejig att han kommer bli retad på dagis och den ingick dessutom i en "Tag 3 betala för 2"-deal på Lindex tillsammans med inköpen till dottern.

Inga kommentarer: