söndag 9 december 2007

Skönhetsmirakel

Jag har slut på precis alla ansiktsprodukter. Hur ofta händer det att man står med tre tomma förpackningar samtidigt? Är inte det skönhetsindustrins bästa knep för att binda kunderna till sina produktserier; att se till så att förpackningarna med rengöringskräm, ansiktsvatten och ansiktskräm räcker omlott? Om ansiktskrämen tar slut och man har halvfulla förpackningar av de andra är jag för snål för att byta märke och sådär kan det rulla på.

Nu har jag alla möjligheter att byta märke om jag skulle vilja och jag har fastnat i någon slags beslutsvånda. Har använt produkter från Dermanord i snart två år och de uträttar inga mirakel men håller ordning på min torra hud och jag har inte fått några konstiga reaktioner till skillnad från andra märken jag provat (t ex Clinique).

Problemet är att jag vill ha mirakel uträttade. Jag vill ha en produkt som får mig att se ut som att jag sover åtta timmar per natt, motionerar och inte är en dag äldre än 25!

2 kommentarer:

scytale sa...

Vet inte om jag kan ge dig tips på miraklet med stort M, men följande har hjälpt mig som har relativt torr hy och lite småfinnar då och då. Det ska väl även tilläggas att jag är småbarnsmamma och trots att jag därmed inte sover jättemycket och ofta känner mig seg så ser jag faktiskt rätt fräsch ut!

Här kommer det:
Bio specific återfuktande och uppfriskande ansiktsvatten för uttorkad hy (Blå flaska)

Bio specific active sensitive dagcreme

Bio specific expert corrector

Inositol (mot mörka ringar och påsar under ögonen)

Detta funkar perfekt för mig, dagcremen är underbar och fungerar på känslig hy.

Loly sa...

Tack för tips, ska kolla upp!